Matematik

Ønsker hjælp så hurtigt så muligt, med brøker!:)

26. januar 2010 af nonoo (Slettet)

det ska Sættes i rækkefølge efter størrelse
18. 3/5 del ½ del 2/3 del

¼ + ½ =

Omskriv til procent

2\5

Indsæt <,=,> så hvert udsagn passer bliver sandt når t = 4 og s = 3.

20. s + 1 = t
21. t/s = 1
 

Reducer
22. a + 3a – 2a =
23. a(a+ 3b) –ab =


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af jesperher (Slettet)

18.

prøv at tast dem ind på lommeregner og se hvilke decimal tal du får.. så kan du liste dem derefter

find fællesnævner (hint: 4)

gang brøken igennem med 20.

20.

indsæt værdierne så.

3+1 = 4

4/3 = 1

indsæt selv større, mindre, eller lig meds tegn.

22.

1a+3a-2a =

a(a+3b) -ab

gang a ind i parentesen:

a*a + a*3b -1ab =


Skriv et svar til: Ønsker hjælp så hurtigt så muligt, med brøker!:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.