Matematik

Videnskabelige skrivemåde?

27. januar 2010 af Metsjen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heej (:

Er der nogen der kan forklare mig hvad den videnskabelige skrivemåde er?

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Hvad er det du vil skrive om?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2010 af goc335 (Slettet)

kom med et eks., hvad er det til?


Svar #3
27. januar 2010 af Metsjen (Slettet)

Omskriv til videnskabelig skrivemåde.

720 000 =  _________    300 = ___________


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Er det 10-erpotens du mener.

720000=7,2*105   hvis målingen er meget nøjagtig bør man tage flere nuller med eller angive tolerence

300=3*102


Skriv et svar til: Videnskabelige skrivemåde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.