Matematik

f(x)≥ g(x)

27. januar 2010 af glorie (Slettet)

...


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af Isomorphician

Er det meningen at det skal være samme forskrift?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2010 af Maskinen (Slettet)

Der er intet at løse, begge ligninger er af samme værdi. Er det meningen eller?


Svar #3
27. januar 2010 af glorie (Slettet)

Hovsa jeg har rettet det. Ved ikke hvordan man løser opgaven?


Svar #4
27. januar 2010 af glorie (Slettet)

nogen hjælp?


Svar #5
27. januar 2010 af glorie (Slettet)

:D


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2010 af Isomorphician

Løs:

-x2 + 6x + 8 ≥ 0,5x + 3 <=>

-x2 + 5,5x + 5 ≥ 0


Svar #7
27. januar 2010 af glorie (Slettet)

Forstår det ikke? er det svaret på opg.


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. januar 2010 af Isomorphician

Nej.

Du skal løse ovenstående som en andengradsligning. De to løsninger er x-værdien til de to grafers skæringspunkter.


Svar #9
27. januar 2010 af glorie (Slettet)

hvilken formel skal jeg bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. januar 2010 af Isomorphician

x = (-b ± √d)/(2a)


Svar #11
29. januar 2010 af glorie (Slettet)

Når jeg så har fundet d=5,5± √50,25      x=1,58 og x=-12,58

Hvad skal man derefter?


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. januar 2010 af Isomorphician

Du glemmer at dele med 2a.


Svar #13
30. januar 2010 af glorie (Slettet)

Okay tusinde tak, men ved du hvordan kan finde det maksimale areal af en skraveret retangel i en trekant?


Skriv et svar til: f(x)≥ g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.