Matematik

HJÆLP!!!!

28. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej håber nogle kan hjælpe mig med denne opgave i indskrivning.. :-)

Beregn: x3 + y4 + 7                          når:   x = 17   og   y = 8


På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af PeterValberg

 x = 17 og y = 8

x3 + y4 +7 = 173 + 84 +7 = 4913 + 4096 + 7 = 9016 (to streger under facit)

Var det det du mente ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Ja jeg skulle bare have hjælp til den. :-)


Skal jeg skrive det hele i indskrivningen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2010 af PeterValberg

 Det synes jeg vil være en god idé :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
28. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

ok tak. :-)


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.