Matematik

hjælp

28. januar 2010 af matemati (Slettet) - Niveau: C-niveau

har tusinde stykker jeg skal lave af dem her nogen der kan Vise/Forklare har læst og læst (MEN)

3√√8

y√py√p


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2010 af keg (Slettet)

du kan omskrive demsåledes:

3√√8=3√81/2 = (81/2)1/3= 81/6


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2010 af keg (Slettet)

forstår ikke rigtigt hvordan nr 2 skal se ud


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.