Matematik

Ligning!!!

31. januar 2010 af Josephinef (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til den her ligning:

C = F - 32 / 1,8

Isolér F

??? :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af Pe-T-eR (Slettet)

F = C +17.777777777777777778

Eller

F= C + 32 / 1,8

 


Svar #2
31. januar 2010 af Josephinef (Slettet)

Jeg kan ikke se hvordan du har fået det til det? - kan du udybe det lidt?? tak :o)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2010 af Pe-T-eR (Slettet)

Okay,,,

C = F - 32 / 1,8

23/1,8 er egentligt en brøk
 

C = F - (32/1,8)

Når vi så skal have F til at stå for sig selv skal eliminere denn brøk på siden hvor F også står, og da vi har - (32/1,8) skal vi bare ligge (32/1,8) til for at få 0, men dette må man ikke gøre uden at lægge det samme til på den anden side.. Altså:

C = F - (32/1,8)
C + (32/1,8) = F - (32/1,8) + (32/1,8)

C + (32/1,8) = F

F = C + (32/1,8)

Så kan man så regne videre.. 32/1,8 = 17.7778 men det tror jeg ikke du behøver...

 


Skriv et svar til: Ligning!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.