Fysik

lamda som funktion af frekvens

31. januar 2010 af henrylarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skal man gøre dette?

Lav en grafisk afbildning af bølgelængde som funktion af frekvensen for lydbølger i det
frekvensområde, som mennesker kan opfatte.
Bemærk at λ som funktion af f, betyder at f skal afsættes på 1. aksen og λ på 2. aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af mathon

     λ = c/f                           


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2010 af klingest (Slettet)

#1 bortset fra at c er lysets hastighed og nok ikke er smart at bruge i en formel der skal udtrykke lydbølger i det frekvensområde mennesker kan høre.... formlen hedder λ = v / f, hvor v er lydens hastighed.  


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2010 af mathon

sorry

              λ = v/f


Skriv et svar til: lamda som funktion af frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.