Matematik

" I anden"

02. februar 2010 af hogriffe (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Alle

Vores dreng kommer og spørger sin "ældre" far om hvad 5 i anden er..jeg mener det er = 5x2=10

Har jeg ret ..eller har "panelet" en bedre forklaring....

P.f.tak

Andreas far


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. februar 2010 af Isomorphician

5 i anden = 52 = 5*5 = 25


Svar #2
02. februar 2010 af hogriffe (Slettet)

Iso...... tusinde tak,,,,,,,!!!

Det var super


Brugbart svar (3)

Svar #3
02. februar 2010 af Caroline95 (Slettet)

Ja Isomorphician har ret ;)


Svar #4
04. februar 2010 af hogriffe (Slettet)

Hej Alle

Tusinde tak for hjælpen...

:-)


Skriv et svar til: " I anden"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.