Fysik

Watt-timer fysik

03. februar 2010 af CJ3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har et lille problem i denne opgave i fysik, som jeg håber i kan hjælpe mig med.

Her er opgaven..

En familie bruger elektrisk energi med den gennemsnitlige effekt 480 W.
- Beregn denne families elforbrug pr. døgn.

På forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Effekt er energi pr. tid - du skal derfor gange med antallet af sekunder på et døgn.


Svar #2
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

Okay, men kan det godt passe at det bliver et rigmeligt højt ta så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2010 af mathon

                    E = P·t

                    E = (480 W)·(24 h) = 11520 Wh = 11,520 kWh


Svar #4
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Watt-timer fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.