Matematik

stx mat b dec 2007

03. februar 2010 af chrid (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen som vil hjælpe mig? Jeg har en aflevering til i morgen og jeg mangler at kun 3 opgaver. Håber der er en eller flere som kan hjælpe mig. 

På forhånd tak. 

opgave 7)

Om en eksponentielt aftagende funktion f oplyses, at grafen for f går gennem punktet P(3,100), og at halveringskonstanten er 47. 

a) bestem en forskrift for f 

opgave 11) 

bestem den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen 

ax^2 + 2x + c = 0, a ≠ 0 

har netop én løsning. 

opgave 9) en funktion f er bestemt ved 

f(x) =3x^2 - 24x^2 + 48x 

a) bestem den stamfunktion til f, hvis graf får gennem punktet P(4,60) 

HÅBER DER NOGEN DERUDE SOM KAN HJLÆPE!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af peter lind

a) f(x) = a*½x/47.a finder du ved at sætte den givne værdi ind.

b) Find deskriminanten. Hvis der netop  er en løsning gælder D=0


Skriv et svar til: stx mat b dec 2007

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.