Matematik

Areal af en vilkårlig trekant

04. februar 2010 af nadine123 (Slettet)

Hej alle sammen har en vilkålig trekant hvor AC = 15 og CB = 10 og AB = 21 hvordan beregner jeg arealet


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2010 af mathon

Herons formel


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:Heron_1.doc

Skriv et svar til: Areal af en vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.