Matematik

ligninger

07. februar 2010 af rictor (Slettet) - Niveau: B-niveau

  Kan i hjælpe mig med disse ligninger..?

1/(2 + 3x) = -4

1 · 2 + 3x/(2 + 3x) = -4 · 2 + 3x =

1 = -8 + 3x hvordan kommer jeg videre?

og så den her:

2/x = 4/9

(2 · x)/x = (4 · x)/9 =

Hvad er det lig med og hvordan kommer videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af kupper (Slettet)

 1 = -8 + 3x ⇔

9 = 3x ⇔ 

3 = x 

2 = 4/9x 


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.