Matematik

Hvad steg arbejdsløsheden til?

07. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

Arbejdsløsheden steg fra 45.000 med 165 %. Hvad steg arbejdsløsheden til?


Svar #1
07. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

Er det ikke sådan her?

165 / 100 * 45000 = 74250

74250 + 45000 = 119250


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2010 af piper (Slettet)

Jo


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2010 af Exupery (Slettet)

Alternativt (og den klart hurtigste og mest elegante løsning - men ikke mere korrekt):

45.000*2,65=119250


Skriv et svar til: Hvad steg arbejdsløsheden til?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.