Matematik

HJÆLP. Er min løsning korrekt..

07. februar 2010 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor mange procent stiger momsen hvis den stiger med en procentpoint.

Fra 1% til 2% Absolutte ændring=procentpoint.     1%-2%=1%'point/1%.

Mit svar= Den stiger med hundrede procent.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af snotty93 (Slettet)

 Et procent point er som du siger +1%. Momsen er nu på 25%, så hvis den stiger med 1 procent point er den 25%+1%point= 26%.

Jeg ville så tage at stigninen er lig med ændringen dividered med hvad den var før, derfor (26-25)/25  = 4% stigning.


Svar #2
08. februar 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Okay. Men er svaret så 4 %. Ps.. Er du sikker på det? 


Svar #3
08. februar 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Man kan også sige at procentpointet afhænger af radierne/værdierne. Eller som sagt, stigningen er lig med ændringen divideret med hvad den var før. 


Svar #4
09. februar 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Right????? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2010 af snotty93 (Slettet)

 Ja, det lyder meget rigtigt


Svar #6
09. februar 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

Tak. Men hvad er en rentefod? 


Skriv et svar til: HJÆLP. Er min løsning korrekt..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.