Matematik

regneforskrift for g

07. februar 2010 af Sisso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Funktionen f(x) = 4 x a^x har halveringskonstanten 6. Bestem a. Funktionen g(x) er en eksp. udvikling med begyndelsesværdien 87 og en fordoblingskonstant på 10. Angiv en regneforskrift for g.

hvad er formlen? og hvordan skal jeg regne den ud.. Hjælp søges, mange taak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af mathon

f(x):     (1/2) = a6

g(x)     2 = a10


Svar #2
07. februar 2010 af Sisso (Slettet)

hvordan kom du frem til det?

brugte du formlen log(2) / log (a) eller hvordan?


Skriv et svar til: regneforskrift for g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.