Matematik

hjælp til 4 opgaver...Deadline idag kl. 16

08. februar 2010 af CeciliePedersen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..Jeg skal bruge hjælp til de her opgaver.

∫5x4dx

∫7x6dx

∫3t2dt

∫u4du

Tak..


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2010 af mathon

alment
              ∫k·xndx = k·∫xndx = k·((1/(n+1))·xn+1 + C = (k/(n+1))·xn+1 + C

hvor C er en integrationskonstant (k var brugt - derfor C)


     ∫5·x4dx = 5/(4+1)·x4+1 + C = (5/5)·x5 + C = x5 + C

     ∫7x6dx = 7/(6+1)·x6+1 + C = (7/7)·x7 + C = x7 + C


Svar #2
08. februar 2010 af CeciliePedersen (Slettet)

Tak.

Følgende opgaver har jeg svært ved, da der ikke er noget kontanst ved dem:..

∫u4du

∫x2du

∫x3du

∫x4du
 

Tak


Svar #3
08. februar 2010 af CeciliePedersen (Slettet)

de sidste 3 skal der står dx istedet for du


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. februar 2010 af mathon

det skulle de blive lettere af

alment
             ∫xndx = xn+1/(n+1) + k = (1/(n+1))·xn+1 + k

som er

            1 divideret med eksponenten plus 1 gange x i eksponenten plus 1

..............

du kan sige at konstanten er lig med 1


Svar #5
08. februar 2010 af CeciliePedersen (Slettet)

Jeg takker.


Skriv et svar til: hjælp til 4 opgaver...Deadline idag kl. 16

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.