Fysik

Newton

09. februar 2010 af camillaa23 (Slettet)

En sten falder lodret 60m fra topeen af det skæve tårn i pisa. antag der ikk er nogle vindmodstand

a) hvor lang tid tager stenen om at falde til jorden

b) beregn den fart, hvormed stenen rammer jorden

håber i bare kan angive hvilken formler jeg skal bruge :D takker (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

a) tilbagelagt vej = 1/2 at^2    a=g

b) v(t)=at       a=g


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2010 af Darwin (Slettet)

h = ½·g·t2

v = g·t


Skriv et svar til: Newton

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.