Matematik

Reducer F i C = (F-32) / (1,8)

09. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

Hvordan reducerer man F i C = (F-32) / (1,8)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Den her kørte i en anden tråd for en par dage siden.

Multiplicer med 1,8 og læg 32 til på hver side:

F = 1,8C + 32

Nu ved du, hvordan man regner Fahrenheit temperaturen ud, når du kender temperaturen i Celcius.


Skriv et svar til: Reducer F i C = (F-32) / (1,8)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.