Matematik
isoler a når -3 er rod
07. februar 2005 af
mullerouge (Slettet)
Opgaven lyder:
p(x) = x^3 + x^2 + x + a
-3 skal være rod.
Jeg er lidt på bar bund mht. hvordan jeg skal få begyndt. Nogle der kan hjælpe mig igang?
På forhånd tak for hjælpen.
p(x) = x^3 + x^2 + x + a
-3 skal være rod.
Jeg er lidt på bar bund mht. hvordan jeg skal få begyndt. Nogle der kan hjælpe mig igang?
På forhånd tak for hjælpen.
Svar #2
07. februar 2005 af mullerouge (Slettet)
ja, det forstår jeg godt. Men at sætte den ind i ligningen, det er der tråden knækker.
Svar #3
07. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
#2:
p(-3) = (-3)^3 + (-3)^2 + (-3) + a = 0
Isoler a.
//Singularity
p(-3) = (-3)^3 + (-3)^2 + (-3) + a = 0
Isoler a.
//Singularity
Skriv et svar til: isoler a når -3 er rod
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
