Matematik

ligning for plan

10. februar 2010 af stskru (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan fortælle mig hvordan mn finder en ligning for ´plan ud fra 2 vektore og et punkt

a= (-2,4,5) og b=(1,-3,-2)   punkt (1,3-6)

Jeg skl vel finde en normlvektor for plnet men hvordn gør jeg det...


Svar #1
10. februar 2010 af stskru (Slettet)

undskyld mit a virker ikke så godt...


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2010 af mathon

normalvektor
                       n
= [-2,4,5] x [1,-3,-2]


Svar #3
10. februar 2010 af stskru (Slettet)

mener du at jeg skal tage krydsproduktet...af a og b


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2010 af mathon

Ja

       n = [-2,4,5] x [1,-3,-2] =  [7,1,2]


Svar #5
10. februar 2010 af stskru (Slettet)

ok tak så er jeg med


Skriv et svar til: ligning for plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.