Matematik

trekant via sinus

11. februar 2010 af Anibas92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

jeg sider lige med en matematil aflevering til i morgen og er løbet ind i et problem.

jeg har en lille og en stor trekant og det er den lille jeg er kørt fast i, jeg har disse oplysninger om trekanten

A=27,2º , B=37,6º , og |AB|=50 km

Men hvordan finder jeg de andre side og vinkler via sinus (hvis det er den jeg skal bruge)

når de oplyste sider og vinkler liger ved siden af hinanden??

Nogle der vil hjælpe?? :D


Svar #1
11. februar 2010 af Anibas92 (Slettet)

ARG!!! okay jeg er lidt dum sorry, jeg kan jo bare bruge finger reglen om at en trekant har 180 grader og så har jeg jo min mangle vinkel..

sådan går det når man er alt for træt XD 


Skriv et svar til: trekant via sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.