Kemi

organisk kemi

13. februar 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: B-niveau

I vin kan der forekomme op til 0,3 g 3-methylbutan-1-ol pr. liter.

a) opskriv strukturformlen

b) beregn den molære koncentration

Kan jeg få hjælp ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2010 af Darwin (Slettet)

Ad a)

(CH3)2CHCH2CH2OH

Ad b)

c  ≡ n/V = (m/Mw)/V = m/(Mw·V) = (0.3 g)/((88.15 g/mol)(1 L)) = 3.4·10-3 M


Svar #2
13. februar 2010 af rnadal (Slettet)

tak


Svar #3
21. februar 2010 af rnadal (Slettet)

hvad står w for ??


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. februar 2010 af Darwin (Slettet)

 Mw = molære koncentration (molar weight) i g/mol. Nogle gange undlades w'et.


Skriv et svar til: organisk kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.