Fysik

Mekanik (HASTER!!!!!!!)

14. februar 2010 af bobby333 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen som kan hjælpe?

det er især spørgsmål B.

For en bestemt konkurrencebue gælder:
F = A · x3 + B · x2 + C · x ; 0 ≤ x ≤ 0,67 m,
hvor A = 6,1 kN/m3, B = -7,2 kN/m2 og C = 2,3 kN/m.
En skytte trækker pilen ud til x = 0,56 m, hvorefter han holder den stille for
at sigte.


a) Bestem størrelsen af kraften F i denne sigtestilling.
Bestem endvidere den største værdi, som kraften F antager under udtrækket.
Skytten slipper pilen. Pilens masse er 25 g.

b) Vurdér, hvor stor pilens fart er, når den forlader buen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2010 af peter lind

Tilført energi er ∫00,56F(x)dx = ½mv2


Skriv et svar til: Mekanik (HASTER!!!!!!!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.