Matematik

Løse ligningssystemet

16. februar 2010 af 88tine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til at løse ligningssystemerne:

3(x-1) - 2 (y+1 = x - y

(3x - 2 / 4) - (3y-1/ 5) = 0

Resultatet skal være et skæringspunkt (x,y).


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2010 af mathon

bearbejd hver af ligningerne til formen

ax + by = c    og løs to ligninger med to ubekendte


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2010 af mathon

som helt ny får du lidt ekstra service:

Vedhæftet fil:ligninger_1.doc

Svar #3
16. februar 2010 af 88tine (Slettet)

Mange tak for svaret. Det giver mening :)


Skriv et svar til: Løse ligningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.