Matematik

En syg ligning, der giver tallet 12?

17. februar 2010 af Tissi (Slettet)

Hejsa

Er der nogen, der kan en ligning, der giver tallet 12? Det er er ligemeget hvilken slags ligning det er, men den må gerne være en mega svær en, bare den giver 12 :D  ..

Hilsner


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. februar 2010 af bemil (Slettet)

x-1=11


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. februar 2010 af bemil (Slettet)

Eller disse 2

(24/x)50x-343/7-x7=9984349999964168143+3014

10+2=2x


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Ellers kunne du prøve at løse noget 4096 bit kryptering uden hjælpemidler, så burde den også være hjemme.

Tvivler på du kan få 12 ved blot at kunne én ligning. Hvis du kan pensum får du 12, og så er det lige meget om du kan lære én ligning udenad uden at forstå den. :o)


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. februar 2010 af bemil (Slettet)

Søger du en ligning hvor den ubekendte er 12, eller søger du en ligning der kan give karakteren 12 (i så fald på hvilket niveau)?


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. februar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Ah, der gik det lige op for mig det måske ikke er karakteren 12 der er tale om :p Der findes så mange sjove spørgsmål at jeg efterhånden er vant til at tænke i de baner.


Svar #6
18. februar 2010 af Tissi (Slettet)

#5

Det er bare til en prank, ja. Så take it easy ;)

#4

Hvor den ubekendte giver 12 - som det også står i overskriften. Bare på C-/B-niveau i gym :)


Svar #7
19. februar 2010 af Tissi (Slettet)

Anyone? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #8
19. februar 2010 af bemil (Slettet)

Hvad er der galt med de 3 jeg allerede har givet dig?

Mvh Emil


Svar #9
19. februar 2010 af Tissi (Slettet)

#8

Nå sorry, troede bare de var for sjov. Da jeg regnede en af dem ud gav den nemlig ikke 12, men jeg må have regnet forkert.

Men tak så! :o)


Svar #10
19. februar 2010 af Tissi (Slettet)

Nå, sorry, troede bare de var for sjov. Da jeg regnede en af dem ud gav den nemlig ikke 12, men jeg må have regnet forkert.

Jeg kan nemlig ikke få (24/x)50x-343/7-x7=9984349999964168143+3014 til at passe.. (ja nu gider den så ikke lige opløfte, men du ved hvilken en jeg mener)

Men tak så! :o)


Brugbart svar (2)

Svar #11
19. februar 2010 af bemil (Slettet)

Den er nu god nok. De giver allesammen x=12

Men hvad leder du efter? en der er lidt nemmere, men stadig ikke så nem som de 2 andre?

Det er ikke så svært at lave selv. Her ld mig guide dig:

Jeg tager nogle tilfældige tal, men husker at bruge 12 nogle gange:

4*12+87-12+612 =

Så regner jeg ud hvad det giver:

=2176782459

Ahh. det er nok lige stort nok, så jeg tilføjer nogle negative tal

4*12+87-12+612-64*12-123=

Det giver så = -29829986661

Skift 12 ud med x og voila, du har en ligning

4x+87-x+6x-64x-129= -29829986661

Så kan du jo selv flytte rund på ledene lige så tosset du vil.


Svar #12
19. februar 2010 af Tissi (Slettet)

Jeg leder ikke efter noget, det er bare til en lille prank, da min ven skal regne ud, hvad jeg har fået i SRP ;-)

Ah, det var dog smart. Det vidste jeg slet ikke. Jeg er ikke specielt skarp til matematik, selvom jeg dog fik 12, 12 i årskarakter i matematik - lol.


Brugbart svar (1)

Svar #13
20. februar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Og nu er det 3 dage siden? Du forstår da at trække spændingen.. :P


Svar #14
20. februar 2010 af Tissi (Slettet)

Hahaha ja ;-) .. Ej, det er langdistancekommunikation, så det går nok ;-D


Brugbart svar (0)

Svar #15
22. marts 2022 af Elaen

Din mor


Brugbart svar (0)

Svar #16
22. marts 2022 af Elaen

jeg er en fotograf


Brugbart svar (0)

Svar #17
22. marts 2022 af Elaen

jonas_wildlife


Skriv et svar til: En syg ligning, der giver tallet 12?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.