Kemi

P*V/T

19. februar 2010 af lith (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgave:

one kilo gram of air is heated reversibly at constant pressure from an initial state of 300K and 1 bar until volume triples. Calculate W,Q, delta U, in the basis of 1 mol of gas. Assume for the gas that PV/T=83,14 and Cp=29.

Min løsning:

jeg starter med at isolere V i PV/T, og dernæst benytter jeg formlen:

w=-P*delta V

er det rigtigt, v ar lidt i tvivl om jeg skulle beregne 1 bar til atm?

Q=Cp *delta T

U=H-P*V

er det de rigtig formler?


Skriv et svar til: P*V/T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.