Fysik

acceleration

19. februar 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal regne på accelerationen via formlen s = 0,5 * a * t2

hvordan isolerer jeg a ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Divider på hver side med 0.5*t^2.


Svar #2
19. februar 2010 af rnadal (Slettet)

dvs. a = s / 0,5 * t2


Svar #3
19. februar 2010 af rnadal (Slettet)

eller hvad


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#3: Ja - husk dog en parantes om nævneren.


Svar #5
19. februar 2010 af rnadal (Slettet)

ok tak


Svar #6
19. februar 2010 af rnadal (Slettet)

dvs,

a = s / (0,5 * t2) ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#6: Ja.


Skriv et svar til: acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.