Matematik

Euler P +/- K +/- O = 2

19. februar 2010 af Bokiman (Slettet)

Hej med jer!

Jeg har en lille "drille opgave" som jeg simpelthen ikke kan løse... Det kan skam godt være at jeg ikke har tænkt ordentligt nok, men jeg håber at jeres kvikke hoveder er lidt bedre end mit. Den lyder simpel nok, og den er sikkert også rigtig nem.

P +/- K +/- O = 2

P = 24

K = 33

O = 19

På en eller anden måde skal dette give 2. Man må KUN bruge + eller -. Jeg håber I kan hjælpe! Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Som du har skrevet det der, så er P konstant lig 24, hvorimod K og O skifter fortegn. Så er der fire muligheder

P+K+O, P+K-O, P-K+O og P-K-O

Så må du prøve dig frem.


Svar #2
19. februar 2010 af Bokiman (Slettet)

 Hej igen! 

Der er ingen af de 4 muligheder der giver 2... Mhmm...


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Så er løsningsmængden den tomme mængde, L = {Ø}, eller også har du skrevet forkert.


Svar #4
19. februar 2010 af Bokiman (Slettet)

 Mhmm... Jeg spørg bare min lærer efter vinterferien ;) Men ellers tusind tak for svaret! Fortsat god dag!


Skriv et svar til: Euler P +/- K +/- O = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.