Matematik

Forskrift , diffrential

21. februar 2010 af camillaa23 (Slettet)

Bestem en mulig forskrift for funktionen f , når f' (x) = 3x^2 + 6x+1

Angiv forskriften for

f'(x)=-3x^-4 +6

Nogle ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2010 af mathon

                       f(x) = ∫(3x2 + 6x + 1)dx = x3 + 3x2 + x + k

......................

                       f(x) = ∫(-3x-4 + 6)dx = x-3 + 6x + k


Svar #2
21. februar 2010 af camillaa23 (Slettet)

har du en formle for hvordan du lavde det ?


Skriv et svar til: Forskrift , diffrential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.