Matematik

Hjælp med hældningskoefficient

22. februar 2010 af Jakobrks (Slettet)

Hejsa :-)

Jeg står med lidt af et problem, jeg skal finde hældningskoefficienten, og har kun denne ligning: 4x-2y=l

Er der måske en der kan hjælpe mig lidt?

Pfh. tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2010 af mathon

omskriv til formen

y = ax + b


Svar #2
22. februar 2010 af Jakobrks (Slettet)

 Undskyld, nu lyder jeg måske meget fatsvag, men hvordan?

Jeg er ikke sikker på at jeg forstår


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2010 af mathon

4x - 2y =1

4x - 1 = 2y

2x - (1/2) = y

y = 2x - (1/2)


Svar #4
22. februar 2010 af Jakobrks (Slettet)

 Så hældningskoefficienten er y=2x - (1/2)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2010 af mathon

hældningskoefficienten er 2


Svar #6
22. februar 2010 af Jakobrks (Slettet)

 Hmm... Okay, jeg tror næsten jeg har forstået det nu, men alligevel ikke helt


Skriv et svar til: Hjælp med hældningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.