Engelsk

En lille smugle hjælp, lidt akut!

22. februar 2010 af AnnelineNielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bare lidt hjælp til rettelse af en lille engelsk oversættelse der skal afleveres i morgen tidlig, så det er lidt akut.

På forhånd mange, mange TAK.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2010 af Isomorphician

Sæt den danske tekst ind


Svar #2
22. februar 2010 af AnnelineNielsen (Slettet)

Det er lidt besværligt da jeg ikke har den på PC eller online kun på papir, det ville bare være rat med et lille eftersyn med hensyn til små fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2010 af Isomorphician

The car theft fell with = Car thefts fell by

vandalism with = vandalism by

fraud with = fraud by

It is some = These are some

which the newspapers pass = ??..

The figures published with the police report for this year = ??..

are actually = actually

the crime = crime

the society = society

the crime = crime

the consumer = consumer


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Jeg prøver lige at smugle lidt hjælp ind.

I stedet for verbet "fall" ville jeg bruge verbet "drop", F.eks. "Last year, the number of rapes dropped by 10 percent"

"He consumer" skal være "The consumer"

Det er flere steder svært at se, præcist hvad der menes, når man ikke har det danske forlæg.


Skriv et svar til: En lille smugle hjælp, lidt akut!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.