Matematik

Plan + akser

23. februar 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg skal beregne de spidse vinkler, koordinatakserne danner med planen: 3x-4y+z=24

Jeg startede med at udregne skæringspunkterne mellem akserne og planen og fik således:

Sx(8,0,0), Sy(0,-6,0) og Sz(0,0,24).. Men hvad gør jeg så herefter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2010 af mathon

planvinklerne er lig med

                                     spidsvinklen mellem [3,-4,1]
         og henholdsvis    i = [1,0,0]
                                     j = [0,1,0]
                                     k = [0,0,1]

                                                                         
 


Svar #2
23. februar 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Hvad er de respektive planer?

Så jeg skal finde normalvektorer ?


Skriv et svar til: Plan + akser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.