Matematik

F = 1,8 ⋅ t +32 ? Help.

27. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

Heej, allesammen. Jeg har lidt trouble med den her opgave.

Sammenhængen mellem temperaturen t, målt i , og temperaturen F, målt i grader
C
o
fahrenheit, er givet ved

 
F= 1,8 ⋅ t +32

Bestem et udtryk for trykket som funktion af temperaturen målt i grader
fahrenheit.

Kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2010 af jnl123

°F = °C × 1.8 + 32

og

°C = (°F – 32) / 1.8


Svar #2
27. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

Taaaak. :D 


Skriv et svar til: F = 1,8 ⋅ t +32 ? Help.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.