Matematik

Medianen

28. februar 2010 af anym (Slettet)

I trekant ABC er C=36,94 (grader) , a=6,923 og b=4,412. Beregn længden af medianen fra A.

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af keg (Slettet)

brug cos-relationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2010 af keg (Slettet)

mA2= (a/2)2+b2-2(a/2)bcosC


Svar #3
28. februar 2010 af anym (Slettet)

Det har gjort.. jeg kan stadig ikke finde ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kan du ikke indsætte de kendte størrelser i formlen i #2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2010 af mathon

brug vinkelmålet DEGREE


Skriv et svar til: Medianen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.