Matematik

Anders 11 HEEEEEELP

28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Den relative ændring er

(y1 - y)/y = y1/y - 1 = (0,891277)x+2 / (0,891277)x = (0,891277)2 .

Det kan du regne ud og omsætte til %.
y er da ikke 0,891277 ? ifølge formlen er det b* a ^x. dvs a.

du siger også y1/y - 1, du deler men så har du heller ikke taget 1 fra dvs minus 1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af mathon

se tilføjelsen
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=811352&goto=811391#811391


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Ja, du har ret, der skal subtraheres 1 fra udtrykket, så

y1/y - 1 = (0,891277)2 - 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2010 af mathon

                 Δy/y = (0,891277)2 - 1


Skriv et svar til: Anders 11 HEEEEEELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.