Matematik

SKema Anders11

28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har her skemaet.

Vedhæftet fil: ASA.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Men som jeg skrev i din tidligere tråd, så kan jeg ikke åbne .docx dokumenter, derfor foreslog jeg, at du gemte det som .doc format


Svar #2
28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Håber det den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det dokument, du gemte her, er jo .docx format


Svar #4
28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Jeg kan simpelthen ikke. jeg tror bare at jeg skriver det uden tabel

ASA      100     Udfyld        Udfyld              200                      400           1 600

DIN       21         22                  23              Udfyld                    27            udfyld


Svar #5
28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Undskyld skla nok holde mig til et tråd. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Takker da.

I den anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=811631 fandt vi, at

DIN = 9,9658 log(ASA) + 1,0684

Det er da ligetil at udfylde de to rubrikker i skemaet, hvor du har en DIN-værdi og skal finde ASA værdien. Indsæt ASA = 200 og ASA = 1600 og beregn DIN tallene.

For at finde ASA, når du kender DIN, isolerer vi ASA i ligningen ovenfor:

ASA = 10 (DIN-1,0684)/9,9658 . Indsæt her DIN værdierne 22 og 23 og beregn de tilhørende ASA værdier og skriv dem ind i skemaet.


Skriv et svar til: SKema Anders11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.