Matematik

HJÆÆÆÆÆLP! Jeg kan ikke denne her.

02. marts 2010 af NGio (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Kan nogle give mig en gennem,gang af hvad jeg skal?

Opgaven er vedhæftet, for jeg kan ikke ligge den ind på andre måder.

Vedhæftet fil: Opgave 4.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kald rektanglets bredde for b. Så gælder der

h = f(b/2) = 5 - (b/2)4 , dermed er

(b/2)4 = 5 - h , så

b = 2 (5-h)1/4 .

Bestem nu selv arealet af rektanglet.


Svar #2
02. marts 2010 af NGio (Slettet)

Lad mig lige forstå dig ret. Har du lige løst første del af opgaven?


Svar #3
02. marts 2010 af NGio (Slettet)

jeg kunne også godt tænke mig nærmere gennemgang hvordan du fik f(b/2)?


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP! Jeg kan ikke denne her.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.