Matematik

areal beregning

03. marts 2010 af dfordonaldduck (Slettet) - Niveau: B-niveau

har siddet med opgaven i et stykke tid, men ved ikke hvordan man gør

 f(x)=9-3x2+6x    grafen for f afgrænser sammen med førsteaksen i intervallet 0;3

bestem arealet

er nogle der kan foklare hvordan man gør/ regner den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af jnl123

Integrer funktionen fra 0 til 3:

F(x) = 9x-x^3+3x^2

Areal = F(3) - F(0) = 27 - 0 = 27


Skriv et svar til: areal beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.