Matematik

Differential regning

03. marts 2010 af elissa92

Håber jeg kan få hjælp..

Du har givet f(x) = x3 + x2 -5x + 2

a) Du skal bestemme en forskrift for f, når den kun indeholder x-led.

b) Du skal  bestemme koordinaterne til evt. lokale maksimums- og minimumspunkter.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

a) Formuleringen her er noget vag og upræcis. Forskriften for f er givet. Hvis du fjerner konstantleddet +2, er det ikke længere en forskrift for f.

b) Evt. lokale maksimums- og minimumspunkter findes ved at løse ligningen f'(x) = 0.


Svar #2
03. marts 2010 af elissa92

Hovsa! Undskyld mente det her:

Jeg mente f '(x) = x3 + x2 - 5x +2


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.