Studievalg og videregående studie

International Business kvote 2 ansøgning

03. marts 2010 af Funkflex (Slettet)

Hej. Jeg søger ind på international Business i år. Jeg søger ind via kvote 2, da jeg ikke har det snit til at søge igennem kvote 1.

Jeg vil gerne vide om der er nogen som selv har søgt ind via kvote 2 ? og evt hvordan i stillede jeres ansøgning op. Hvad vægter de meget?, og hvordan skrev i jeres essay?

Hvis der er nogen der har søgt ind og stadig har det essay de skrev, eller nogen som ved om der ligger nogen et sted på nettet, vil jeg meget gerne høre fra jer..

Og ellers bare hvis der er nogen som selv studerer det nu eller har en eller anden from for viden, vil jeg selvfølgelig gerne have nogle tips og råd..


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2010 af Ellee (Slettet)

vær obs på at det ikke er alle uddannelser der kræver en motiveret ansøgning (men blot dokumentation på relevant erfaring) på CBS til kvote 2 ordningen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2010 af Sin (Slettet)

Jeg læser int. business and politics på cbs og har micro og macro med IB og vil bare sige, at efter hvad jeg har hørt fra folk jeg har snakket med, så er der vist en rimelig stor andel, som optages gennem kvote 2 på IB. En veninde jeg har, som læser IB kom ind på kvote 2, og hendes snit var vist omkring 8.. lagde vist ret meget fokus på, hvor meget hun gerne ville læse IB, hvad hun gerne ville med det i fremtiden, hvad grunden var til, at hun havde et snit på 8 og hvad hun på baggrund af det, ville forbedre... håber det gav inspiration :)


Skriv et svar til: International Business kvote 2 ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.