Matematik

Keglesnit

04. marts 2010 af Jone (Slettet)

Hej alle

Jeg har problemer med en opgave, som jeg gerne vil have hjælp til. Tak

Opg.

Det oplyses at parablen y= ½ x2 går gennem punktet P (2,2)

Bestem parablens brændpunkt F og | PF|.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2010 af mathon

   F = (0;1/2)


Svar #2
04. marts 2010 af Jone (Slettet)

hvordan kom du frem til det?


Svar #3
04. marts 2010 af Jone (Slettet)

Hvordan bestemmer man så |PF|?


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. marts 2010 af mathon

   Parablen:
                     {P(x,y) | |FP| = (1/2)x2+(1/2)}

                  


Skriv et svar til: Keglesnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.