Matematik

Find b i lineær, eksponentiel og potensfunktion? HASTER !!! :-)

04. marts 2010 af maijacobsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder man b i:
 

Lineær funktion?

Eksponentiel funktion?

Potens funktion?

Har virkelig brug for hjælp, det haster utrolig meget ... ;)

Det er i orden hvis I kun kan svare på en eller to, bare jeg hører svaret.. Men bedst hvis i kan dem alle tre hehe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af NejTilSvampe

 Hvis du har a og et punkt (x,y) på grafen:

y = ax +b => b = y - ax

y = b*a^x => b = y / a^x

y = b*x^a => b = y / x^a


Svar #2
04. marts 2010 af maijacobsen (Slettet)

Tak tak :)

Kan du ligeledes fortælle mig:

Hvad gælder for a når funktionen er voksende? I en linæ. eksp. og pot. funktion :)


Skriv et svar til: Find b i lineær, eksponentiel og potensfunktion? HASTER !!! :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.