Matematik

differentialligning??

04. marts 2010 af Maria Knudsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :)

jeg har rigtig svært ved differentialligninger, så jeg ville blive rigtig glad hvis der er en der vil hjælpe med denne opgave:

I en model for bestanden af harer inden for et bestemt område er antallet af harer N(t) løsning til differentialligningen:
dN/dt=k(600-N),

Hvor t er tiden i antal år, og k er en konstant. Det oplyses at N(0) = 300 og N(5)=500.

Bestem k.

Bestem væksthastigheden til tidspunktet t = 5.

Bestem antallet af harer til tidspunktet t = 7.

På forhånd tusind mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme fremgangsmåde, som i opgaven i din tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=814177 


Skriv et svar til: differentialligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.