Tysk

Svage verber - tysk

07. marts 2010 af hannechris (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er helt forvirret i den tysk grammatik, er der nogle tysk-eksperter forude??

1. Hvorfor har I skiftet temaet?

er dette førnutid? skal sætningen så hedde : Warum hattet Ihr das Thema wechseln?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af Megara (Slettet)

Ja, det er førnutid, men hvorfor har du så ikke bøjet det således?

Warum habt Ihr das Thema gewechselt.


Svar #2
07. marts 2010 af hannechris (Slettet)

Hvorfor skal det være "habt", når det står i 2. person flertal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Wir haben - ihr habt - sie haben   das Thema gewechselt   =  førnutid  (har skiftet)

Wir hatten - ihr hattet - sie hatten das Thema gewechselt   =  førdatid  (havde skiftet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2010 af Stygotius (Slettet)

 hannechris,

-Fordi, ................ja, læs nu lidt på personbøjningen i flertal af verber på tysk.

1. Wir haben

2. Ihr ha       ..........nå ja !!

"skiftet",   -måske = "geändert"


Skriv et svar til: Svage verber - tysk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.