Matematik

at finde a ved tangents ligning

08. marts 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=2x^2-5x+6        (2,f(2))   at bestemme tangentens ligning.

2 sættes ind i f  og giver =4      så f(x)=4   og x=2   a=?

skal man  sige  f `(x)=4x-5 sætte x værdi ind =2  f `(x)=4*2-5  =3  er det rigtig at a=3 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2010 af Isomorphician

Ja.


Skriv et svar til: at finde a ved tangents ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.