Matematik

ligning

09. marts 2010 af rnadal (Slettet)

hvordan løser jeg den her ligning

x(x2- 4)(x2 + 3) = 0 

????


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2010 af peter lind

Brug 0 reglen. Hvis et produkt af flere faktorer er 0 er mindst en af faktorerne 0.


Svar #2
09. marts 2010 af rnadal (Slettet)

dvs. x = 2 eller x = -1,5 ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. marts 2010 af peter lind

Nej Det giver x = 0 eller x2-4=0 eller x2+3=0


Svar #4
09. marts 2010 af rnadal (Slettet)

hva med x udenfor parentesen ??


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. marts 2010 af peter lind

Den indgår også i #3 som x=0 eller · · ·


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.