Matematik

ligning

10. marts 2010 af mathise (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej kan nogle give mig mellemregningerne til denne ligning ?

x*7=x^2 ??????Kan ikke selv finde ud af det men ved dog den gerne skulle give x=7


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2010 af -Krigsko- (Slettet)

 x^2 = x*x =x*7 <-> x=7

?


Svar #2
10. marts 2010 af mathise (Slettet)

Jeg forstår det stadig ikke helt hvordan kan x*x være det samme som x*7 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2010 af Isomorphician

x2 = x*7 <=>

x*x = x*7

del med x på begge sider:

x = 7


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.