Matematik

Differentialregning - relative ændring

10. marts 2010 af nurgul (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har brug for hjælp til denne her opgave:

Bestem den relative ændring i y- værdi for Δx = 1

for funktionen f(x) = 68 * e0,666x


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Du skal se på ændringen, som er

Den relative ændring er da ændringen delt med den oprindelige værdi


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Det sidste skal være:

 -----------

Når du sætter Δx=1 får man således


Skriv et svar til: Differentialregning - relative ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.