Kemi

Tripeptid

11. marts 2010 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal tegne en tripeptid, der indeholder glycin, alanin og serin enheder.

Nogle der ved hvordan?

Enheder:

Glycin = H

Alanin = CH3

Serin = CH2OH


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 smæk dem sammen med peptidbindinger via zwitterionen


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2010 af Kemistuderende (Slettet)

Du slår op i din bog under peptid-(amid)bindinger :)


Skriv et svar til: Tripeptid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.