Matematik

Find x

14. marts 2010 af mhe36fmd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder:

x^2-x-6=0

x^2-x=6

x^2=6+x

Jeg er godt klar over de to løsninger -2 eller 3

men laver konstant fejl fordi jeg ikke har styr på x^2 og hvad jeg skal gører


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2010 af mathon

             a·x2 + b·x + c = 0
             1·x2 + (-1)·x + (-6) = 0

    a = 1
    b = (-1)
    c = (-6)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. marts 2010 af Silahm (Slettet)

a·x2 + b·x + c = 0
1·x2 + (-1)·x + (-6) = 0

a = 1
b = (-1)
c = (-6)
 


Skriv et svar til: Find x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.